Výborné perníčky (nikdy neztvrdnou)
Péct na vánoční stůl se doporučuje v předstihu. Perníčky je dobré začít péct mezi prvními, aby se rozležela jejich chuť, popřípadě aby změkly. V tomto receptu na změknutí však čekat nemusíte, jsou měkké hned po upečení.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 21 602 kJ / 5 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,04 g |
Tuky | 50,74 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 1 029,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perníčky jsou výborné a hlavně netvrdnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2012 00:04
8. 12. 2012 13:35
7. 12. 2012 13:10
7. 12. 2012 11:49
5. 12. 2011 22:41
4. 12. 2011 21:28
4. 12. 2011 20:27
4. 12. 2011 16:03
4. 12. 2011 13:37
4. 12. 2011 12:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 53 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: krem na perníčky krém na zdobení perníčků perníčky které neztvrdnou krém do perníčků perníčky které netvrdnou bajecne pernicky recepty zdobící krém na perníčky bilkovy krem na pernicky perníčky,které neztvrdnou recept na krem na pernicky pernicky co netvrdnou perníčky, které neztvrdnou hera perníčky perničky ktere nestvrdnou vybone pernicky krém na zdobení perníků bílek na perníčky recepty na perníčky které nestvrdnou výborné perníky zdobící sáček na perníčky
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, vejce, med, soda jedlá, kakao, tuk hera, koření do perníku, kůra citronová, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová
Výborné perníčky (nikdy neztvrdnou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRG2
10 názorů