Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami
Líčka jsou jemná a šťavnatá, zkrátka skvělý kus masa. Šťávě dodají vynikající chuť i sílu, proto není zapotřebí ji nijak zvlášť zahušťovat a dochucovat. V tomto receptu jsme kromě zeleniny přidali také červené víno a bylinky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,48 g |
Tuky | 26,80 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 36,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouky se na zahuštění nepoužívá příliš - úplně stačí propasírovaná šťáva z masa. Ale pokud chcete mít šťávy víc, tak použijte tak max. jednu lžíci - jinak se připravíte o ten skvělý chuťový zážitek, jen z uvedených surovin ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2012 17:05
8. 1. 2012 17:01
8. 1. 2012 17:00
8. 1. 2012 16:59
8. 1. 2012 16:57
p.s. mě prosím s rejžičkou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 29 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 17 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 10 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 12 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 15 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
16 receptů, do kterých využijeme méně oblíbená masa: Zamilujete si je?
Další recepty
Tématické fráze: vepřová líčka vepřová líčka recept vepřová líčka na víně veprove licka recept na vepřová líčka vepřová líčka na červeném víně vepřová líčka recepty recepty vepřová líčka vepřové líčka na víně veprove lička recept recepty na vepřová líčka jak uvařit vepřová líčka co jsou vepřová líčka recept vepřová líčka recept vepřová líčka na víně recept na vepřove lička recepty vepřové lička líčka vepřová vepřové líčka - recept vepřové líčka recepty
Suroviny: líčka vepřová, sůl, pepř bílý mletý, olej, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, pórek, protlak rajčatový, tymián, rozmarýn čerstvý, jalovec, víno červené suché, vývar masový, mouka hladká
Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQlk
50 názorů