Krůtí plátky v Tatra mléce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,99 g |
Tuky | 18,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 116,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka má velice dobrou chuť, kdo chce může si dle své chutě přikyselit. Takto se dají připravit i kuřecí, nebo vepřové plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2018 22:29
kuchtik: Děkuji za komentářOmáčka není sražená,pouze se oddělil tuk od mléka
Nedovolila bych si prezentovat"nepodařené"jídlo.Pokud by se mi stalo,že by se omáčka srazila,tak byť bych byla na stravu pouze já sama,tak i pro sebe bych takovou omáčku před podávání rozmixovala.Už se mi to jednou stalo,když jsem dusila plátky masa v kefíruhttps://www.toprecepty.cz/recept/26933-krkovicka-v...
Nedovolila bych si prezentovat"nepodařené"jídlo.Pokud by se mi stalo,že by se omáčka srazila,tak byť bych byla na stravu pouze já sama,tak i pro sebe bych takovou omáčku před podávání rozmixovala.Už se mi to jednou stalo,když jsem dusila plátky masa v kefíruhttps://www.toprecepty.cz/recept/26933-krkovicka-v...
4. 1. 2018 13:20
Anna Kocikova: Na fotce je vidět že omáčka je sražená .
Na chuť to nemá takový vliv ale na pohled to nevypadá příliš lahodně.
Ještě potřebuješ praxi ...ale na to že to je asi tisící kopie tohodle receptu tak slušný
Na chuť to nemá takový vliv ale na pohled to nevypadá příliš lahodně.
Ještě potřebuješ praxi ...ale na to že to je asi tisící kopie tohodle receptu tak slušný
25. 4. 2012 20:51
Petra Ku.:Peťko,ani nevíš,jakou jsi mi udělala radostJá s Tatrou,nebo jakýmkoliv jiným neslazeným kondenz.mlékem ráda vařím.Jídlo má pak opravdu velice príma chuťA do té sekané klidně jdi.Když dáš Tatru,můžeš vynechat vajíčko
Tak Ti ještě jednou díky a jsem ráda,že jste si pošmákli
Tak Ti ještě jednou díky a jsem ráda,že jste si pošmákli
25. 4. 2012 14:07
Aničko, dneska jsem sice vařila kuře na paprice, ale protože mi v ledničce už delší dobu ležela plechovka Tatry mléka, tak jsem si na tebe vzpomněla a mléko dala do omáčky, které tím získala na jemné, delikátní chuti Moc jsme si pochutnali a určitě to mléko zkusím přidat i do sekané, jak se tady zmiňuješ Moc děkuju za tip!
1. 2. 2012 19:28
Dana61:Také si pamatuji časy,kdy šlehačka byla velice málo vidětTatra mléko dávám i do sekané,má takovou zvláštní jemnou chuťa sekaná jenom z bůčku a Tatry je vynikajícíDěkuji
1. 2. 2012 10:39
Aničko - skvělé tatru jsem velmi používala před cca 30 lety, protože šlehačku k nám v té době vozili 2x týdně a to ještě v omezeném množství a v sezóně ovocných knedlíků nebylo možné ji vůbec koupit, tak jsem jako náhražku do omáček používala tatru a ona opravdu nikdy nezklamala
29. 1. 2012 19:08
Moc Vám všem děkuji za velice milé komentářea hodnocení Já tatra mléko používám většinou,když mi dojde smetana.Zdá se mi být i takové chutnější,hustější,no prostě mňamUž se nemusí přidávat mouka a když se jídlo chvíli provařuje na plný plyn a trochu tekutiny se nechá odvařit-musí se ale stále míchat,tak je to v závěru opravdu moc chutné
29. 1. 2012 16:19
Zase jeden do sbírky na vyzkoušení
29. 1. 2012 16:16
Anni.. moc krásné to máš
tatra, pravíš budu muset zkusit vypadá to úžasně
tatra, pravíš budu muset zkusit vypadá to úžasně
29. 1. 2012 15:32
Moc pěkný recept +
29. 1. 2012 15:31
Tak s Tatra mlékem by mě nikdy nenapadlo!Chce to jen nápad a dobré jídlo je hned na talíři!+10
29. 1. 2012 14:56
Aničko
29. 1. 2012 12:56
Aničko, výborná záležitost, i když já jsem z Tatrou ještě nikdy nevařila-ale proč ne Já dokonce někdy dávám syrový paprikový červený lusk a nejvíc nám chutná se zakysanou hustou smetanou. Dávám 8.boda
29. 1. 2012 11:06
Aničko, s Tatra mlékem jsem nikdy nevařila, ale tvůj recept a hlavně fotky vypadají luxusně, takže proč to nezkusit, že? Díky za dobrej tip!
29. 1. 2012 10:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 30 minutami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 42 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 47 minutami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 55 minutami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 3 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 5 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tatrarecepty tatra mléko recepty tatra mléko krůtí plátky tatra recepty sekaná s tatra mlékem zahuštěne mléko recept tatra mléko v plechovce krůtí plátky na paprice krutí plátky recepty krůtí plátek na paprice sekaná s tatrou tatrarecepty.cz krůtí plátek recept recept na krůtí plátky recepty tatra mléko www tatrarecepty cz recepty se zahustenym neslazenym mlekem recept kruti platky krůtí plátky recept
Suroviny: maso krůtí, cibule, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kapie červená sterilovaná, vývar kuřecí, mléko tatra grand 9% zahuštěné neslazené mléko, sůl, mouka hladká
Krůtí plátky v Tatra mléce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLQ5
20 názorů