Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 313 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 30,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 61,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, mírně upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2013 19:36
30. 7. 2012 09:11
30. 7. 2012 09:03
30. 7. 2012 08:54
30. 7. 2012 08:51
30. 7. 2012 08:39
30. 7. 2012 08:28
Máme asi jiné chutě ...
7. 2. 2012 11:46
souhlasím s jirholu - tedy určitě to, co má Eliza na fotečkách je péro a to zná určitě každý řezník - přiznám se, že jsem zase pro změnu neznala název loupaná plec
4. 2. 2012 17:53
4. 2. 2012 13:44
4. 2. 2012 13:08
4. 2. 2012 12:29
4. 2. 2012 11:38
4. 2. 2012 10:38
4. 2. 2012 10:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 27 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 34 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 47 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plec co z hovězí plece hovězí plec recepty hovezi pero hovězí plec recept hovězí plecko hovězí plecko recepty hovězí plec na červeném víně hovězí na víně co s hovězí loupanou plecí recept na hovězí plec hovězí péro recepty recept na hovězí loupanou plec konfitovaná hovězí plec recepty hovězí plec hovězí plecko recept plec na vine hovězí přední plec recept na loupanou plec hovězí plecko na víně
Suroviny: plec hovězí loupaná, víno červené, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, česnek, bobkový list, skořice celá, koření hřebíček, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, mouka hladká, olej olivový, vývar hovězí
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
27 názorů