Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
Tuky | 63,97 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2012 23:41
5. 2. 2012 20:33
5. 2. 2012 19:53
5. 2. 2012 18:55
5. 2. 2012 18:40
5. 2. 2012 18:23
5. 2. 2012 18:11
5. 2. 2012 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty do kotlíku ryby filety na porku recept na rybi kotlik recept brambory s pažitkovým přelivem platyz pomerancova stava, smetana pepr
Suroviny: treska, pórek, šťáva pomerančová, šťáva citronová, pepř bílý, zázvor, rozmarýn, sůl, máslo, mouka hladká, olej olivový, vývar, smetana ke šlehání, mléko, pažitka, česnek
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
8 názorů