Kuřecí"segedín"z papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,53 g |
Tuky | 124,78 g |
Vláknina | 32,47 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 5,95 g |
Sůl | 14,67 g |
Sacharidy | 90,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Segedínských gulášů je tady hodně. Přidávám zde svou verzi, která je rychlá a také chutná. Používám kuřecí stehna, která si vykostím, ale pro začínající kuchařinky bude v začátcích lepší zakoupit si už vykostěné plátky.Přijde to sice o nějakou tu korunu navíc, ale lepší než vykosťovák v ruce.Pokud budete zelí proplachovat, vodu nevylévejte, dá se upotřebit do pikantnější kyselejší polévky, nebo ji lupnout pro zdravíčko.
Já jsem na přílohu dělala hrníčkový knedlík v mikrovlnce, na který přidávám odkaz.http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2012 23:34
Dělala už jsem z kuřecího pouze pro sebe několikrát.
23. 3. 2012 23:29
Děkuji
Bibinko v poslední době je u nás bůček i plecko hodně nehezkétak vykostím stehna,která jsou stále v mražáku a mám vystaránoPřidávám i obyčejný špek cca 150g a restuji ho společně s cibulí,ale tentokrát nebyl ani kousínek
Bibinko v poslední době je u nás bůček i plecko hodně nehezkétak vykostím stehna,která jsou stále v mražáku a mám vystaránoPřidávám i obyčejný špek cca 150g a restuji ho společně s cibulí,ale tentokrát nebyl ani kousínek
23. 3. 2012 23:15
Aničko, ještě jsem segedín z ničeho jiného nedělala, než z vepřového, ale změna je život, tak proč nevyzkoušet Dávám 2.boda
23. 3. 2012 22:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 5 minutami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 2 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 3 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 3 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno 9. 6. 2024 14:55
Právě bylo uvařeno:
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 14 minutami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 1 hodinou
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 2 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 5 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 6 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 7 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 8 hodinami
Tvarohová rybičková pomazánka
Swarofka uvařila před 8 hodinami
Kokosovo tvarohový koláč - strouhaný
Marylka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: segedín z papińáku segedínský guláš v papiňáku segedin z kuřeciho masa segedín z kuřecího segedín v tlakáči jak dochutit segedin segetin v papinaku segedin z kurete kuřecí segedýn segedin s klobásou kuřecí segedínský guláš segedínský guláš z papiňáku segedin s kureciho masa jak ochutit segedín čím dochutit segedín segedin kureci maso segedyn v papinaku kuřecí segenín segedin segenín v papináku
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, zelí kysané, smetana ke šlehání, víno bílé, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, olej, cibule, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý
Kuřecí"segedín"z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXGw
19 názorů