Krkovička po farářsku
Pokud se nebojíme experimentovat, vykouzlíme z krkovičky, cibule a nivy skvělý oběd. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté. Navíc zapečený sýr vytvoří na jeho povrchu zlatavou křupavou kůrku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 659 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,46 g |
Tuky | 75,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2012 18:37
Pivson k temu, hamu papu, jak má být
1. 4. 2012 18:30
K receptu-myslím si, že to vařívla jakási hospodyně na faře farářovi a od toho ten název vznikl ne
1. 4. 2012 18:25
1. 4. 2012 18:23
1. 4. 2012 18:20
1. 4. 2012 18:19
1. 4. 2012 18:13
1. 4. 2012 18:11
1. 4. 2012 18:10
1. 4. 2012 18:07
1. 4. 2012 17:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 26 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 2 hodinami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Osvědčené rady, jak na nejlepší řízky: Záleží na stáří strouhanky i druhu tuku na smažení
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Další recepty
Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř mletý, paprika sušená sladká
Krkovička po farářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qvzq
71 názorů