Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to osvěžující a lehká večeře například s opečeným toastem, ale jde to i k obědu třeba s bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2012 19:38
Manžel potvrdil, že to bolo výborné Ja nemôžem posúdiť, lebo tepelne upravený kaleráb nejem. Ale surové to bolo výborné Takže manžel si dal dupľu a udeľuje bod
4. 4. 2012 10:32
ja to delam podobne, ale bez porku :) musim zkusit
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
4. 4. 2012 07:16
Něco podobného dělávám, ale s blaťáckým zlatem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 51 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 1 hodinou
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Další recepty
Tématické fráze: zapečené kedlubny zapečena kedlubna zapečený kedluben zapékané kedlubny zapékaná kedlubna mozzarella recepty zapečná kedlubna zapecena kedlubny kedlubny zapečené kedlubny recepty kedluben zapeceny kedlubna zapečená zapekany kedluben zapečené kedlubny recept kedlubna recepty kedlub zapečený brambory zapecene s kedlubny zapecena kedlubna s mozzarelou plněný zapékaný kedluben plneny kedlub
Suroviny: pórek, rajče, kedlubna, sýr mozzarella, sůl, pepř, smetana, mléko, sýr tvrdý, máslo
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
3 názory