Pikantní pečené švestky
Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept byl v časopise"Glanc", který odebírám a tak se mi zalíbil, že jsem ho sem musela dát našim gurmánům k vyzkoušení byť bez fotky, až to vyrobím, nebo někdo jiný přidáme foto. Švestky jsou zrovna teď v kurzu!
Tato pikantérie se hodí jako příloha k masům, nebo grilovanému masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2012 11:47
3. 9. 2012 11:39
spagetka: tos objevila Ameriku však to tam Bibi v poznámce píše
3. 9. 2012 11:35
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později
3. 9. 2012 11:32
3. 9. 2012 11:25
3. 9. 2012 11:22
3. 9. 2012 11:18
3. 9. 2012 11:12
3. 9. 2012 11:08
3. 9. 2012 11:06
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou, ale Bibi to neříkej.. sprdla by mě
a že melu to si vyprošuju jsem po dvou nočních 12tkách, a toto já fotit líp fakt neumím.. na to jsou tu jiná machři.. a neporadí a neporadí...
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě.. uvidíme
3. 9. 2012 10:44
3. 9. 2012 10:35
3. 9. 2012 10:32
Bibinka: Bibi to je velice zajímavý recept, trnky sice nemám, ale koupím, co nadělám jenom, já bych asi zavíčkovala vřelé a bylo by po ftákách
3. 9. 2012 10:24
chuťově výýborné, dominuje chuť římského kmínu, je to celé příjemně pikantně sladkokyselé
nechápu sice, proč plníme horké do sklenic a víčkujeme až po zchládnutí ale budiž
fotky nejsou nic moc světla málo, já po noční.. no, na něco se vymluvit musím
jestli je nechceš, smažu.. nebo jestli chceš nějakou jinou coby hlavní, písni nebo přehoď sama
já děkuju za rcp, nezklamal mě, tohle já můžu
bodík ti přiletěl už dřív.. teď jen ty fotky
1. 9. 2012 20:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty ze švestek pečené švestky svestky recepty pečený čaj ze švestek recept svestky švestky recept pečené švestky recept švestky pečené švestka recept na pečený čaj ze švestek jak nechat dozrát švestky pečení ze švestek recepty na švestky pečení ze švestek foto švestky pecene maso na svestkach pečený čaj švestky recept pečené švestky v troubě švestky do mrazáku recepty švestky
Suroviny: česnek, cibule, švestky, jablko, badyán, skořice, římský kmín mletý, cukr hnědý, džus pomerančový, ocet vinný červený
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
41 názorů