Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Badyán - suroviny a ingredience

Badyán

Nutriční hodnoty

Energie1 500 kJ / 359 kcal
Bílkoviny4,29 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,29 g
Tuky10,00 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené9,43 g
–– mononenasycené7,14 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,43 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

České buchty Videorecept

České buchty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…

Jitta Mat

90 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Náplně do buchet

Náplně do buchet

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…

Jitta Mat

35 min

Pečený čaj Videorecept

Pečený čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dlouhé a chladné zimní večery se nezadržitelně blíží. Připravme se na ně a zásobme se lahodným a voňavým pečeným čajem. Dělávaly ho už naše babičky a nyní se s ním…

Iness

60 min

Křehká a voňavá kachna

Křehká a voňavá kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…

majdus93

180 min

Valašský frgál

Valašský frgál

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo by neměl rád valašské frgály z tenkého těsta s bohatou náplní! Podle tohoto receptu je snadno zvládnete. Náplň připravíte ze sušených jablek, hrušek a povidel a…

Reneels

65 min

Orientální pekingská polévka

Orientální pekingská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí kosti vyskládáme na plech, řádně osolíme, podlijeme vodou a pečeme v troubě při 200-230°C cca 1 hodinu, dokud kosti neztmavnou.Očistíme zeleninu a houby namočíme…

Pista22

180 min

Maminčin falešný hruščák

Maminčin falešný hruščák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Že nevíte, co je hruščák? To je valašský frgál s hruškovými povidly. Frgále jsou sice z Valašska, ale milují je po celé naši republice. Vyzkoušejte tento recept, ať vám…

Jenda1

90 min

Pikantní krůtí stehno

Pikantní krůtí stehno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, dáme do pekáče. Stehno si prošpikujeme slaninou. Všechny ingredience na marinádu si řádně promícháme a nalijeme do pekáče na maso,…

Rebarborový voňavý crumble

Rebarborový voňavý crumble

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rebarboru omyjeme a nakrájíme na kousky cca 2 cm dlouhé. Rebarboru není nutné loupat, jak to mnozí dělají. Tenká slupka při tepelné úpravě krásně změkne. Rebarboru s…

Pečená hrušková povidla

Pečená hrušková povidla

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud vám letošní rok přinesl velkou úrodu hrušek, vyzkoušejte upéct tato hrušková povidla. Hrušky stačí umlít, okořenit, nechat péct a pak už můžete plnit do skleniček.…

hosta

210 min

1 2 3 9

Marie

Nejnovější recepty Více