Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra mají výbornou pikantní chuť, zase trochu jinou, než jsme zvyklí a jsou velmi chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 17:50
18. 10. 2012 15:13
18. 10. 2012 10:36
18. 10. 2012 06:38
17. 10. 2012 23:24
17. 10. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra na červeném víně játra na zázvoru vepřová játra na zázvoru drubeží jatra na víně vepřová játra na víně játra na červeným víně pikantní játra na zázvoru vepřove jatra na vině vepřové játra na víně recept játra naložená ve víně vepřové játra na červeném víně vepřová játra jako říz srnčí játra jatra na cervenem vine recept silné červené víno kuře na zázvoru a červeném víně vepřová játra na zázvoru recepty játra na červeném víně játra naložená červeném víně celer na víně
Suroviny: játra vepřová, víno červené, zázvor, chilli paprika sušená, celer, omáčka sojová, tymián, petrželka, cibulka jarní, sůl, pepř, protlak rajčatový, solamyl, cibule, klobása spišská, vývar
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
6 názorů