Sladkokyselá vepřová játra
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 361 kJ / 2 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,39 g |
Tuky | 180,55 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 102,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2012 18:45
Podobně jsem dělala vepřové nudličky a tam jsem už použila hříbky i s nálevem.Ten soplík udělal své a už se ničím nezahušťovalo.Vím,že jsi hříbečková,ale ještě mi nevyšel čas receptík přidatSnad zítra
Všem díky za zájem
1. 11. 2012 15:48
1. 11. 2012 12:12
31. 10. 2012 23:59
31. 10. 2012 21:36
Za komentíky i hodnocení všem děkuji
31. 10. 2012 20:37
31. 10. 2012 20:33
31. 10. 2012 18:56
31. 10. 2012 18:22
vypadá to úúúžasně
31. 10. 2012 17:13
31. 10. 2012 17:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Sladký salám nebo tlačenka je nepečené cukroví, do něhož spotřebujeme vše, co zbylo po pečení
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra vepřová játra recepty játra recept vepřové játra recepty vepřová játra recept vepřové játra vepřová játra omáčka játra recepty vepřová játra na omáčku recept na jatra recepty vepřová játra recepty na vepřová játra příprava jater před vařením recepty-vepřová játra recepty na vepřové játra recept játra recept s játry recept vepřova jatra recept na vepřová játra recepty z jater
Suroviny: játra vepřová, slanina gazdovská, houba hřib, cibule, česnek, paprika čerstvá žlutá, paprika sušená pálivá, solamyl, omáčka sojová indonesia, omáčka sojová japanese style, kečup ostrý, pepř mletý, sůl, petrželka zelená
Sladkokyselá vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW7m
11 názorů