Perlička s chřestovou nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 411 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,08 g |
Tuky | 295,76 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,61 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perlička je chuťově něco mezi bažantem a kuřetem, velmi dobré maso. Určitě i bažant by se hodil na tuto úpravu.
Perličku jsem koupila za 99,-Kč, pro ty, kteří by chtěli namítat něco proti ceně :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2013 21:41
Andrejko,máš to fajnové
5. 1. 2013 23:05
Porada:Díky pane Porada, dneska dobrá nálada, tak velké P?
5. 1. 2013 21:49
1974andrea - prima nápad i provedení.
5. 1. 2013 21:22
Veronika.Hrozna:Taky bych jich naplnila víc
5. 1. 2013 21:19
Ivana Ch: Tak toto nedám přečíst manželovi,tomu jsem vykládala ,že dva stačí,aby neblbnul !Tohle mu vykládám už dva roky ! On by klidně narval i tři ! Já ,že není třeba ! Trošku jsem se styděla ,že někdo třeba ani nemá mrazák a tak vubec a já mám dva !
Místa mám habaděj,tak teda ten mrazák koupím ! Manžel bude mít druhé Vánoce,a já budu mít pokoj, když přinese nějakou zvěř! !
Místa mám habaděj,tak teda ten mrazák koupím ! Manžel bude mít druhé Vánoce,a já budu mít pokoj, když přinese nějakou zvěř! !
5. 1. 2013 20:31
Andej, ani já jsem perličku ještě neochutnala a v tomto podání by mě určitě neurazila... Bodík!
5. 1. 2013 19:03
"Pánové z Menzy vždycky říkali, že ještě hloupější než slepice je perlička" No, je-li to pravda, pak není žádný hřích, že jsi tohle dobré masíčko tak upravila. S nádivkou, obohacenou chřestem, to musí být dobrota.
5. 1. 2013 13:20
Veronika.Hrozna:Hele já mám taky tři mrazáky, no, a co je komu do toho.Klidně bych uživila ještě jeden.
5. 1. 2013 12:15
Také jsem perličku ještě neochutnala, škoda.Velmi povedený recept i prezentace.
5. 1. 2013 11:50
Veronika.Hrozna:Já mám taky "jen" 2 a nějak je to málo, jenže do mýho krcálku 1+1 už asi třetí nenarvu, ale šikl by se, to joooo . Jo počkéj, dyk mám ještě lodžii
5. 1. 2013 11:47
1974andrea: Ty jsi mě uklidnila,že máš tŕi ,já nechtěla koupit třetí aby mě sousedi neméli za "kapitalistu" ,takže koupím třetí mrazák s klidným svědomím! A když,tak ať si přečtou tvuj příspěvek!
5. 1. 2013 06:35
Po pravde, ani nevim, jestli jsem perlicku vubec nekdy jedla..a jestli ano, zapomnela jsem, jak chutna..chrest mam rada, v nadivce muze chutnat skvele..
5. 1. 2013 06:02
Perličky jsme jednou měli na dvorku, téda to bylo řevu,slyšet byly skoro na celou čtvrť, nám ale jejich maso nechutnalo, asi jsem ho špatně udělala, neteřím naopak chutnalo moc.
5. 1. 2013 01:05
aaadobromila:Trochu jinak než kuře ano, píši to v poznámce
5. 1. 2013 00:27
Chřest jsem vlastně ještě nejedla, tak nemohu posoudit ani v myšlenkách a představách. Ale perlička jistě byla dobrá. Chutná jinak, než třeba kuře? Krásné fotky.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: perlička domácí úprava perličky jak upect perličku perlička domácí recept drůbež perlička recepty recepty z perliček perlička uprava pečená perlička recept jak chutná perlička jak se peče perlička pečená perlička jak vypadá vejce perličky nadívaná perlička perlička na nohy perlička vejce perlicka s chrestem perlička maso úprava perliček perlička domácí drůbež chřest recepty
Suroviny: perlička, cibule, slanina, bobkový list, jalovec, sůl, máslo, houska, chřest bíly, slanina, máslo, česnek, petrželka zelená, vejce
Perlička s chřestovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2ZV
44 názorů