Perlička s chřestovou nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 411 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,08 g |
Tuky | 295,76 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,61 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perlička je chuťově něco mezi bažantem a kuřetem, velmi dobré maso. Určitě i bažant by se hodil na tuto úpravu.
Perličku jsem koupila za 99,-Kč, pro ty, kteří by chtěli namítat něco proti ceně :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 00:13
Mockrát vám všem děkuji za tolik hezkých komentářů, velmi si toho vážím
5. 1. 2013 00:11
jarda Kadic:Jardo, mě to nedalo a koupila jsem ji. Mrazáky ( tři) taky přetékají, tak jsem ji nechala hned roztát
4. 1. 2013 22:59
varilamyskakasicku: v teplickým Albertu a dokonce v akci já jí nekoupil, mám malej mrazák a ještě plnej všeho možného(synovec zabijel)
4. 1. 2013 21:34
Pěkný recept+moc lákavé i na monitoru
4. 1. 2013 20:54
Krásný recept. Chřest mám moc ráda, tak to stojí za vyzkoušení.
4. 1. 2013 20:49
Je to perlička ten recept a perlička jinak vypadá také pěkně, fakt stála 99 kč? No kde ji měli, dnes jsem prochodila hodně obchodů, ale všude, pusto, prázdno, dala bych si, ještě ale stále dojídáme krůtu s nádivkou, tak někdy jindy, krůta také chutnala moc prima, dávám bodíka
4. 1. 2013 20:14
Jen jsem polkla, perličku jsem taky ještě nejedla, ale zítra se chystám na bažanta, také to bude premiératak jsem zvědavá tobě velké plus
4. 1. 2013 19:46
uf.. tak bažanta nechávám vždycky dozrát nevykuchaného!!! Pověsím ve sklepě za krk, a on si tam tak pěkně visí... Pokud nemá rozstřelené játra a žluč, je v pohodě! A je fakt, že jsem včera na Hypernově tu perličku za 99 korun měl v ruce... Nakonec jsem vzal v místním řeznictví za míň jak polovičku býčí koule... Ale vrtá mi to hlavou!
4. 1. 2013 19:42
1974andrea: nene, dostala jsem ho vykuchaného z Rekultivace od kámošky, ale už je to dávno, v té době jsem ho nejspíš jen upekla. Dnes bych si poradila.
4. 1. 2013 19:35
Krása
4. 1. 2013 19:31
Perličku jsem ještě nikdy neochutnala, ale věřím, že od Tebe by mi chutnala soudím, tak i podle ingrediencí Máš to jako vždy Andrejko moc krásné
4. 1. 2013 19:27
1974andrea: moc se Ti to povedlo, pochutnala bych si
4. 1. 2013 19:11
Jana Remková: s tím bažantem to musela být náhoda, že ti nechutnal. Je to moc dobré masíčko a vůbec není cítit A perlička v kombinaci králík-bažant musí být
4. 1. 2013 18:59
Jana Remkova:Jani, já si myslím, že ten bažant ti nechutnal kvůli tomu, žes ho nechala uzrát nevykuchanýho, není to tak?
4. 1. 2013 18:44
Takže je to něco kuřetem a bažantem? Ale bažant mi vůbec nechutnal a kuře jo! každopádně, velmi dobře to vypadá, je tam česnek, slanina, chřest, to bude určitě bezva No, proti ceně?? Vy si ale že...te! To si to můžeš dovolit?? Hanbááááá!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 31 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 43 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 46 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chystáte se na perníčky? Jak je mít měkké hned po upečení
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: perlička domácí úprava perličky jak upect perličku perlička domácí recept drůbež perlička recepty recepty z perliček perlička uprava pečená perlička recept jak chutná perlička jak se peče perlička pečená perlička jak vypadá vejce perličky nadívaná perlička perlička na nohy perlička vejce perlicka s chrestem perlička maso úprava perliček perlička domácí drůbež chřest recepty
Suroviny: perlička, cibule, slanina, bobkový list, jalovec, sůl, máslo, houska, chřest bíly, slanina, máslo, česnek, petrželka zelená, vejce
Perlička s chřestovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2ZV
44 názorů