Pečené kuře "eintopf"
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pátrala jsem dost svědomitě, ale stejný recept jsem nenašla. Pokud někde je,nebijte mě prosím,a le za upozornění děkuji. Je to u nás velice oblíbené jídlo, na tento postup jsem přišla před pár lety po stěhování, kdy jsem neměla skoro žádné nádobí .Doporučuji tam všeho dát spíš víc, než méně, je to jedlé a trochu se to scvrkne. Podlévání je individuální, každá zelenina pustí jiné množství vody. Lze i houby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2022 21:56
casino: Já teda neosušuji, opláchnu, nasolím a zbytek koření..osušuji jen lososa na gravlax..
15. 6. 2022 21:41
Na tomto rcp jsem se objevil spíše náhodou při hledání rcp na OBYČEJNÉ pečené kuře bez příkras, tedy pouze KUŘE, SŮL, KMÍN (a příp. máslo na závěr)
Myslíte že se TOP takový rcp vynachází, he?
***
Jsem Pokuston
Často se píše, že omyté kuře se před solením OSUŠÍ
Dnes jsem osušil pouze polovinu ptáka (podélně, ne napříč
No, po upečení to vyšlo, ať osušené či neosušené, nastejno
Myslíte že se TOP takový rcp vynachází, he?
***
Jsem Pokuston
Často se píše, že omyté kuře se před solením OSUŠÍ
Dnes jsem osušil pouze polovinu ptáka (podélně, ne napříč
No, po upečení to vyšlo, ať osušené či neosušené, nastejno
15. 6. 2022 15:24
casino: na druhej fotke autorky je vidno, co myslela tym licem dospodu.
15. 6. 2022 14:31
casino: nu, výklad může být dvojí...líce jako tvář...líc kůže...oboje je prostě kůží dolů...si tedy já myslím
15. 6. 2022 13:22
"Navrch rozložit osolené kousky kuřete, lícem dospodu."
No, vím kde asi má kuře biskupa...
...ale kde má kuře líc, jest mi pouze domnívat se
4. 12. 2018 11:02
kde sezenu ty netopyry?? vypada to zajimave, urcite zkusim
13. 2. 2013 16:26
Michaela Medkova: To mě těší a děkuji za foto. Včera jsem pekla opět,je to u nás velice oblíbené a vděčné jídlo.Tentokrát byly kuřecí čtvrtky,kousek uzeného bůčku,mimo jinou zeleninu řapíkatý celer.Pekáč je prázdný.
13. 2. 2013 14:31
Miluji jídla z jednoho hrnce, pekáče a toto se zařazuje mezi ně.Dnes byla křídla k obědu a chutnala i manželovi, který zeleninku nemusí. Ukládám mezi oblíbené, určitě zopakuji a posílám bodíčka. Přidávám fotečku.
26. 1. 2013 22:10
kozel:Promiň,já to špatně pochopila,ty jsi měl na mysli stránky,ne soutěž.Marodím,tak se nudím,rozhlížím se-ale tam vlastně o vaření nejde.V pondělí hurá do práce,už se těším,ale na Top-recepty určitě nezanevřu.
26. 1. 2013 22:01
Alexiss, v žádném případě, já jen, že Tvé jméno znám tam odtud a pár dnů jsi tam nebyla.
26. 1. 2013 20:16
delavam podobne uz dlouho a je to vyborne
26. 1. 2013 18:22
Recept se mi líbí. Určitě v létě vyzkouším, až bude vlastní zelenina ze zahrádky. Chce to bodík.
26. 1. 2013 18:18
kozel:Většinou dělám špalíčky (spodní stehna),pán domu nerad obírá.Tento víkend jsme ale s mladou samy.To "Prostřeno" mám brát jako invektivu?Ještě,že mě jen tak něco neurazí.
26. 1. 2013 18:15
nofrona: ba ne, to je kvočna, na červených vajíčkách Pro případ, že bych si “rozflákal“veškeré nádobí, Ukládám,a přidávám bod
26. 1. 2013 18:09
Alexiss, pěkného netopýra jsi vytvořila. A teď hupky do Prostřena.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 21 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 19 minutami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 52 minutami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 2 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pecene kure kuřecí eintopf kuře do zlatova pečené kuře recepty kuře recepty jidla z kurete jak upéct kuře do zlatova pečené kuře do zlatova pečené kuře jinak jak okořenit kuře eintopf kuřecí čtvrtky recepty na pečené kuře jídlo z pečeného kuřete jidlo z kuřete jidla-z-kuřete pečené kuře foto recept na pecene kure kuře pečené na rajčatech a bramborách jídla z pečeného kuřete pečené kuře eitopf
Suroviny: kuře čtvrtky, brambory, mrkev, cuketa, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, šunka sušená, sůl, pepř, šalvěj, koření grilovací
Pečené kuře "eintopf"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKYJ
16 názorů