Trojbarevná bublanina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 233,43 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 840 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1 058,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 15:49
Tenhle recept jsem přehlídla a objevila až díky terezčině fotce, vypadá to mňamkově, ukládám si
5. 5. 2013 15:31
Veronika, díky za recept Namiesto pudingu som dala Zlatý klas a je to super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: aby ovoce nepropadlo bublanina s čokoládou aby ovoce nepropadlo těstem aby ovoce nepropadlo do těsta aby ovoce se nepropadlo aby nepropadlo ovoce trojbarevná bábovka z pudinků sefkuchar ovocna bublanina trojbarevna buvhta bublanina recept aby se nepropadlo ovoce terezčina kefírová buchta na plech aby ovoce v těstě nepropadlo pudinkova trojbarevná babovka olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda recept na bublaninu aby ovoce nepropadlo do bublaniny aby ovoce nepropadlo v těstě bublanina suroviny zlatý klas trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny: cukr krupice, olej, vejce, mléko, ovoce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, skořice, kakao, pudink smetanový, mléko, cukr, čokoláda
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
2 názory