Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2018 16:58
Bagety jsou moc dobré, jen příště udělám z poloviny, teď jsme jich měli snad 20 menších kusů . A syté jsou
29. 7. 2012 15:31
Moc dobrý recept jako vždy Určitě zopakujeme Přidávám bod i foto
4. 4. 2012 17:44
1974andrea, chocolate: holky, moc děkuju - za vyzkoušení i fotky. Vždycky mě potěší
4. 4. 2012 16:31
Přidávám konečně foto z nedělního pečení.Bagetky byly výborné.
1. 4. 2012 17:57
Tak Ivčo, dopečeno, ochutnáno a nafoceno. Jsou moc dobré a ta sušená smažená cibulka v nich nemá chybu. Foto dodáno
1. 4. 2012 15:58
chocolate: tak to hej....ja som ho mala v chladnicke dlhsie....vies co hrozne to bolo, az ma striaslo ked som si spomenula na tu chut.....
1. 4. 2012 15:56
vybusna:Ne ne, mám čisté sádlo bez výpeku z minulé neděle.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
1. 4. 2012 15:38
1974andrea: to by bolo skvele....susena cibula je bozia....moja tehotna dcera ju pojeda lyzicou, len tak bez nicoho
1. 4. 2012 15:31
chocolate: tak si predstav, ze ja som mala v chladnicke asi dva mesiace husie sadlo...resp. ked som piekla hus, tak som si zlievala, takze ten vypek..ale ja to chapem ako sadlo. no a potom som isla varit nieco, kde som to sadlo pouzila a musela som to vyhodit....strasne to chutilo...potom mi mamka povedala, ze ano, ze taketo vypecene sadla su len na okamzite pouzitie, ze ked stoja, tak ako keby zosmrdli....ze nie je to poriadne preskvarene....
1. 4. 2012 15:29
chocolate:Tak schválně, jak dopadneme
1. 4. 2012 15:28
magdalenka:|Tak jsem hned volala sousedovi, že holky naše slovenské po něm touží a hlavně po jeho sušené cibuli, tak se tam prý taky chystá
1. 4. 2012 15:28
Já se je dnes chystám dělat a mám jen husí sádlo, to by nemělo vadit, ne?Je to relativně malé množství.
1. 4. 2012 15:18
1974andrea: pošli...
1. 4. 2012 15:18
maris: Vietnamci u nás ešte potraviny, zeleninu ako u vás neprevádzkujú...čo je zvláštne. Bufety a bistrá áno.
1. 4. 2012 15:15
vybusna:Já ji mám od kamaráda, bude ji tady v Čechách distribuovat asi do Lidlu. Je vynikající a bude asi za 13Kč. Mohla bych ho poslat dělat kšefty na Slovensko, když tam není k dostání
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 2 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
Marketa Volfova uvařila před 1 hodinou
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 2 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
KuchtinkaHaninka uvařila před 4 hodinami
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 4 hodinami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 5 hodinami
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 6 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Kinder pingui vypadá i chutná famózně. Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů