Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2022 09:33
miluji krevety, maso i zeleninu smaženou v tempuře, je to skvělé
3. 5. 2013 07:38
Moc se mi líbí Eli, garantuju Ti, že na na ohřátí na druhý den by nezbylo
1. 5. 2013 23:28
Těší mě, že se recept líbí a zájemcům o realizaci doporučuji nenechávat na ohřátí na druhý den, protože krustička má tendenci tvrdnout a vysychat. Nejlepší je usmažitprávě takové množství, které se ihned sní.
1. 5. 2013 19:50
Filé moc nekupuji, hlavně z důvodu, že se na něm žádná krusta neudrží, tohle bych ale ráda zkusila, moc pěkný a lákavý recept, fotky jsou moc lákavé
1. 5. 2013 19:23
V tempura těstíčku jsem zatím smažila jen kuře a bylo výborné. Zkusím i rybku
1. 5. 2013 19:15
Určitě by mně moc chutnalo
1. 5. 2013 18:39
Eliza: pošlu, jak udělám
1. 5. 2013 18:12
Děkuji za komentáře.
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
1. 5. 2013 17:53
Tak na tento recept jsem se připravovala Eli, ale udělám také, mám někde něco vystřiženého z malých kartiček receptů Světa ženy, takže perlivá voda čeká už dlouho a rybka je v mrazák, paráda, máš to moc pěkné
1. 5. 2013 17:47
Krásné - asi treska, že
1. 5. 2013 17:26
Ho ho hó, to jsou ale půvabná soustečka +1
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 22 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 11 minutami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 18 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 27 minutami
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 36 minutami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 8 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 10 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 11 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 11 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Křupavý kořeněný hermelín: Podle videonávodu tuto pochoutku zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: rybí filé v těstíčku filé v těstíčku tempura recept křupavé těstíčko těstíčko na filé rybi file recepty mouka tempura rybí filé recepty v těstíčku recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku těstíčko z rýžové mouky recepty z rybího filé křupavá krusta treska v tempuře testíčko z kukuřičné mouky tempura rybí filé jak se dělá tempura krusta na filé tempura recepty těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny: filet rybí, pepř bílý, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, mouka kukuřičná, mouka rýžová, sůl mořská, voda minerální, olej
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
11 názorů