Bezlepkový piškot
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 585 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 62,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2014 13:44
Super recept! Děkuji. Přidávám bodík
29. 6. 2013 17:39
Ahoj tejaja, u agaru se píše, že obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Komu želatina nevadí, tak at´ji klidně používá. Nebo se dá uvařit pudink s vodou, cukrem a ovocnou šťávou. Dá se méně tekutiny a když to vychladne, tak je to taky hustý a dobrý. Je to úplně jedno, každý atˇsi vybere podle svého, ale hlavně atˇmu to chutná. Spokojenost Všem a dobrou chutˇ.
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
29. 6. 2013 11:32
Takové recepty zde chyběly, máš moc pěkné nápady, i mne se líbí
29. 6. 2013 09:41
I u mne boduješ. Tyhle receptíky jsou potřeba a najdou své spotřebitele
29. 6. 2013 05:35
Koláčk je krásny a výborný Boduješ
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poskládat vrstvy dvoubarevného dortu. Umíte vyrobit pruhy, zebru, mramor nebo šachovnici?
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: bezlepkovy piskot bezlepkovy piskot recept bezlepkový piškot na dort recept recept na bezlepkový piškot bezlepkový piškotový dort bezlepkovy piskot na dort piškot z rýžové mouky bezlepkový piškot z pudinku piskot bez mouky bezlepkový piškot na dort, recept bezlepkové piškoty recept piškot bezlepkový sojovy piskot pohankový piškot piškot z pohankové mouky bezlepkový piškot z rýžové mouky recept bezlepkový piškot výborný bezlepkový piškot bezlepkove piškotový dort bezlepkových piskot
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka rýžová, ořechy mleté, kypřící prášek bio
Bezlepkový piškot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXrQ
5 názorů