Rybízovo-jostový džem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 568 kJ / 4 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 140,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2013 09:25
tejaja: Asi ne!! Dostala jsem jí plnou mísu!. Možná, jak kde.
31. 8. 2013 08:21
rozmarynaH: to nie je černý rybíz, to je josta
Jana Remkova:Janka, dobrý nápad, len už josta je dávno fuč Ďakujem za fotku
Jana Remkova:Janka, dobrý nápad, len už josta je dávno fuč Ďakujem za fotku
30. 8. 2013 19:07
Terezko, dovolila jsem si přidat foto-tentokrát je to josta se švestkami. Já mám malinko jiný postup, ale věřím, že to nebude vadit.
9. 7. 2013 10:00
Jóó, černý rybíz, to je dobrůtka a těch vitamínů
9. 7. 2013 07:22
Bibinka: Janinka, josta rodí tak ako ríbezle, od 2-3 roku, a najväčšiu úrodu máš na 2-3-ročnom dreve. Takže strašie konáriky nemilosrdne odrezať Na rozdiel od ríbezlí ale nedozrieva naraz, bobule dozrievajú postupne, takže stále oberáš tie čierne, dozreté
8. 7. 2013 21:06
tejaja: Terezko, na zahradě mám obé, ještě to není úplně zralé a jsou to dost mladé keříky, tak toho asi nebudu mít dost na marmeládu, musím nějaký ten rok počkat a pak jí udělám. Chuť josty mám ráda a 4.bodíka dávám už teď
8. 7. 2013 20:25
Danielka, mne švagriná na jeseň odstrihla z kríka josty prútiky, strčila ich do kýbla s vodou. Po pár dňoch vyrašili korienky - tam v tej vode. V tej fáze som ich preniesla k sebe do záhrady a zasadila. Na jeseň vyrašili nové listy, všetky sa ujali. Úplne bez problémov.
8. 7. 2013 20:20
danielle72: Danielka, nezháňaj kríček, ale nech ti niekto, kto jostu má, odreže zopár tohtoročných mladých výhonkov, asi 30 cm dlhých. Strč do zeme asi 20 cm a polievaj a polievaj...na jar ti to krásne vypuká a ďalší rok oberáš
8. 7. 2013 20:18
Zuzka: Zuzanka, tak už potom len poprosiť známych, ak majú v záhradke
8. 7. 2013 20:17
Jéé, to je fajné!! Já mám zrovna udělaný rybízovo-angreštový. Miluji dobu zavařování
8. 7. 2013 20:15
Noo, zahrádku právě nemáme, jinak by tam josta jistě byla je to výborné ovoce v koláči, doma milujeme angrešt i rybíz, ale josta je josta
8. 7. 2013 20:07
tejaja: Děkuji, Terezko, už jsem si to našla To musí být dobré, to věřím. Že bych tedy na jaře sehnala keříček, aby se u nás taky zabydlela....?
8. 7. 2013 20:05
danielle72: Danielka, josta je kríženec egreša a čiernej ríbezle. Je to neskutočne zdravé a chutné ovocie.
8. 7. 2013 20:04
Ivana Ch: Ja toto nemôžem...keď sú zrelé jahody, nie je ešte josta, je zelená, keď dozrieva josta, jahôd už dávno niet
8. 7. 2013 20:03
Zuzka:V obchodoch som ešte nevidela, ale nemáš záhradku? To by si si ju potom mohla nasadiť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 5 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 48 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit rybízovou marmeládu. Jednoduchý postup zvládnou i začátečníci. Vyzkoušejte nejlepší recepty
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Kardinálské řezy jako z vídeňské cukrárny: Lehounký sněhový moučník, do kterého využijete sezónní ovoce
Další recepty
Tématické fráze: josta recepty josta zavařování kompot z josty marmelada z josty zavařování josty jostový kompot dzem z josty josta džem rybízovo jablečný džem marmeláda z josty recept rybízovo jahodová marmeláda josta kompot zavařování josta marmeláda z josty a rybízu recept na kompoty z josty jostový koláč recept na zavařování josty josta - džem rybízovo třešnova marmelada rybízovo-angreštový dzem
Suroviny: šťáva rybízová, cukr, josta
Rybízovo-jostový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8zRr
21 názorů