Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2013 10:49
21. 7. 2013 18:59
21. 7. 2013 09:56
21. 7. 2013 08:15
20. 7. 2013 23:40
20. 7. 2013 22:07
20. 7. 2013 21:20
20. 7. 2013 20:26
20. 7. 2013 20:22
20. 7. 2013 20:20
20. 7. 2013 19:52
20. 7. 2013 19:41
20. 7. 2013 19:39
20. 7. 2013 19:38
20. 7. 2013 19:35
Jak jsi krásně nandala tu kašičku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z červeného vína jak upravit uzený hovězí jazyk vepřový jazyk uzený úpravy jazyk na víně uzený jazyk recept uzený jazyk uzený jazyk s bramborovou omačka z uzeného jazyka uzeny jazyk v receptech recepty teleci uzeny jazyk zeleninová omáčka na vine omáčka s červeného vína omačka z vína uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší uzený vepřový jazyk uprava uzeneho jazyka uzený jazyk, recept uzený jazyk recepty recepty z uzeného jazyka pečený hovězí jazyk
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, sůl, pepř, bobkový list, mrkev, celer, sádlo, slivovice, pyré rajčatové, vývar, víno červené, mouka hladká, česnek, smetana
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
18 názorů