Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Suroviny
Porce: 24 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 14 379 kJ / 3 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,08 g |
Tuky | 240,86 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 212,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.tradicnirecepty.cz/moucniky/broskvove-r...Zde je zdroj odkud jsem recept vyzkoušela,skvělé.Povrch jsem pomazala čokoládou,šlehačka byla už moc.Stejný nebo podobný recept jsem tu nenašla,zda ho někdo objeví přidám k němu fotky -recept smáznu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2017 21:23
23. 6. 2017 17:46
21. 8. 2013 16:28
21. 8. 2013 12:18
21. 8. 2013 11:41
21. 8. 2013 08:30
21. 8. 2013 07:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 18 minutami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 3 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 6 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka
Recept24 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: tvarohovo broskvové řezy broskvové řezy recept na řezy s broskvemi a tvarohem tvarohove rezy rezy s tvarohem tvarohovo broskvové řezy-recept broskvové krémové řezy tvarohove rezy s broskvemi řezy s tvarohem a broskvemi tvaroh se slehackou řezy s broskvemi a tvarohem tvarohovo-broskové řezy broskvový řez želatinové řezy tvarohový řez se šlehačkou tvarohovo-broskové řezy tvarohové řezy se šlehačkou tvarohové řezy recept šlehačkové řezy tvarohový řez s broskvemi
Suroviny: kompot broskvový, cukr krupice, cukr moučkový, cukr vanilkový, kakao, mouka polohrubá, ztužovač želatinový, šlehačka, tvaroh, vejce
Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EyxN
7 názorů