Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,29 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 263,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 13:36
30. 8. 2013 12:53
30. 8. 2013 12:40
30. 8. 2013 11:55
30. 8. 2013 09:47
30. 8. 2013 09:30
30. 8. 2013 09:10
29. 8. 2013 17:53
29. 8. 2013 16:45
29. 8. 2013 16:39
29. 8. 2013 16:25
29. 8. 2013 16:22
29. 8. 2013 16:21
ono dobře odblaněné a očištěné hovězí srdce může fakt připomínat jiný druh masa. Mě spíš zaráží vaření 4 hodiny. Já srdce dělám celkem často, ale určitě ani v normálním hrnci nevařím tak dlouho, je fakt,že v papiňáku je měkké v pohodě za hodinu, max. za 70 minut. V normálním hrnci nejvýš 2 hodiny i při mírném varu
29. 8. 2013 16:19
29. 8. 2013 16:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 9 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 23 minutami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 28 minutami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Jasol uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 3 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 4 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Další recepty
Tématické fráze: risoto s mascarpone rizoto s maskarpone mascarpone recepty hovezi srdce recept zizoto s mascampore recept na hovezi sr risotto mascarpone recept na hovězí srdce hovězí srdce recepty hovezi srdce na žampiony hovězí srdce recepty maso s mascarpone rizoto obrazek rizoto ze žampionů muze se osolit srdce hovädzie srdce maso mascarpone minuka z hovězího srdce recepty hovezi sr vaření hovězího srdce
Suroviny: srdce hovězí, rýže arborio, srdce hovězí, víno červené, žampióny, pórek, mrkev, parmazán, mascarpone, petrželka, sůl, pepř, olej
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
15 názorů