Kapustové závitky na marocký způsob
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,33 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V pôvodnom recepte bolo jahňacie mäso, ale nepodarilo sa mi ho zohnať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 22:19
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.
26. 11. 2017 16:09
1. 7. 2014 17:01
12. 9. 2013 21:11
12. 9. 2013 20:28
12. 9. 2013 19:14
12. 9. 2013 19:06
12. 9. 2013 18:59
11. 9. 2013 10:46
11. 9. 2013 09:05
11. 9. 2013 08:18
11. 9. 2013 07:48
11. 9. 2013 06:25
10. 9. 2013 22:17
10. 9. 2013 19:41
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 59 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 4 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: kapustové závitky recept na kapustové závitky kelove zavitky kelove zeli kelove zeli priprava kelu kapustové závitky recept kapusta závitky vepřové závitky v kapustovém listu kapustová musaka dusene kelové zelí kapusta závitky recept hlúbik kelu kapustový závitek kapustove.zavitky. hlavka kelu marocký zavitek mleté maso v kelu recepty kapustove ptacci kapustove ptacky
Suroviny: kapusta, hovězí zadní, maso vepřové, rýže dlouhozrnná, vejce, cibule, mrkev, česnek, rajče cherry, olej olivový, sůl mořská, harissa, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, saturejka, tymián, bazalka čerstvá, rozmarýn, koření oregáno, nať petrželová, ořech muškátový,
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
17 názorů