Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 982 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem podávala s červaným zelím na víně
http://www.toprecepty.cz/recept/30710-cervene-zeli...
Uvedené časové údaje jsou orientační. Záleží, jaký druh trouby máme. Já mám plynovou.
S pivem opatrně,pokud se ho přidá více, tak jídlo hořkne.
Našla jsem pár receptů s černým pivem,tak je přidávám do podobných.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2017 20:13
chocolate: Velice jsi mě potěšila,děkujiJsem ráda,že chutnalo a pana domácího také zdravím
21. 7. 2017 15:51
Dnes jsem dostala domaci kuratko, ktere behalo po dvorku a uzrelo (na rozdil od Andrejovych chcipaku) i slunicko a proto jsem se rozhodla, ze by to chtelo jinou (nez obligatni) upravu, aby bozatko nepolozilo zivot nadarmo.
A protoze jsem (taktez z daru nasi Vysociny) mela v planu cuketove zeli, hledala jsem pro pripomenuti recept, kde "kurokacena" nelezi primo na zeli.
Polovina kozlika poslouzila panu domacimu na zprijemneni koukani do prosklene trouby a ten pry taktez zdravi, dekuje a oddychuje.
A protoze jsem (taktez z daru nasi Vysociny) mela v planu cuketove zeli, hledala jsem pro pripomenuti recept, kde "kurokacena" nelezi primo na zeli.
Polovina kozlika poslouzila panu domacimu na zprijemneni koukani do prosklene trouby a ten pry taktez zdravi, dekuje a oddychuje.
16. 10. 2013 16:33
Nikina:suslajda:Jana Remkova:
Díky
Díky
15. 10. 2013 08:38
Drahouši to je opět krása
10. 10. 2013 17:45
jako vždy
9. 10. 2013 23:50
9. 10. 2013 19:34
Vaše milé komentáře mě velice potěšilymoc Vám děkuji
1974andrea:Andrejko,já už takto dělávám kuřátko cca 35letPříjde mi,že se ta kůrčička tak nepřichytává,jako když se přidá i trošku medu(to si také občas"střihnu",ale moc málo).Původně jsem chtěla přidat pouze fotky k některému receptu,ale nenašla jsem tuhle zjednodušenou verziTaké mě nenapadlo,že to tady ještě není
1974andrea:Andrejko,já už takto dělávám kuřátko cca 35letPříjde mi,že se ta kůrčička tak nepřichytává,jako když se přidá i trošku medu(to si také občas"střihnu",ale moc málo).Původně jsem chtěla přidat pouze fotky k některému receptu,ale nenašla jsem tuhle zjednodušenou verziTaké mě nenapadlo,že to tady ještě není
9. 10. 2013 19:26
Moc jedlé fotky, Aničko, radost se na ně dívat
9. 10. 2013 19:04
Aničko, mám ráda takto pečené kuřátko, nedávno jsem zkoušela tři v jednom, Tvůj receptík se mi moc líbí
9. 10. 2013 17:28
Ty ses nám vybarvila na podzim Taková krása, až sem cítím tu vůni a chuť zkaramelizované kůrčičky, aaach No nic, jdu si ohřát fazolový buřtguláš, abych se uklidnila...
9. 10. 2013 16:54
Takhle já dělám stehna k zelí léta letoucí, vůbec jsem si netroufala tady ani hledat, myslela jsem, že to tady dávno je Ale Drahuško, je to dobrota
9. 10. 2013 16:13
rebeka:Ta druhá je právě taková máznutá,jak šla z masa páraDíky
cathleen:Přesně takchutná to opravdu jako kačena
hanahcotton:Haninko,to je včerejší baštaAle zlatoušek měl ještě dnes do práce 2kouskySkoro mu to závidímJá jsem musela opět vařit
Děvčata moc Vám děkuji
cathleen:Přesně takchutná to opravdu jako kačena
hanahcotton:Haninko,to je včerejší baštaAle zlatoušek měl ještě dnes do práce 2kouskySkoro mu to závidímJá jsem musela opět vařit
Děvčata moc Vám děkuji
9. 10. 2013 15:59
zejména u druhé fotky jsem jenom polkla krása, Drahuško
9. 10. 2013 15:36
Jj, tohle je výborná úprava, už jsem dělalaVoní to jako pečená kachna. (+ bodík, samo!)
9. 10. 2013 15:28
koukám, že i u vás dnes byl kuřecí den...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 38 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: recept kuře na černém pivu jako kachna kuře na černém pivu kuřecí čtvrtky se zelím pečené kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuřecí čtvrtky na pivu pecene kure na cernem pive kureci stehna na cernem pivu kachna na černém pivu kuřecí stehna v troubě na pivě kuře pečené na černém pivě kuřecí čtvrtky recept kure na pivu kuřecí čtvrtky na pivě kačena na pivě kuřecí stehna na černém pivě kachna na černém pivě kuře kachna černé pivo kuřecí čtvrtky recepty kuřecí čtvrtky
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, kmín celý, cibule, pivo černé, voda, máslo
Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBlz
15 názorů