Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketa (i kapr) obalená ve škrobu a následně v ušlehaném bílku si zachovají svoji šťavnatost a při smažení neprskají.
Tempura je technika namáčení ryb a zeleniny do těsta a smažení je.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 09:57
3. 11. 2013 08:56
1. 11. 2013 14:00
1. 11. 2013 13:37
31. 10. 2013 19:41
31. 10. 2013 19:21
Danielko, i tobě děkuji
31. 10. 2013 18:51
31. 10. 2013 18:47
31. 10. 2013 18:43
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný
31. 10. 2013 18:23
31. 10. 2013 18:13
31. 10. 2013 18:08
31. 10. 2013 18:07
31. 10. 2013 17:08
31. 10. 2013 16:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 8 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 8 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 10 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 10 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 10 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 11 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: horkovzdušna friteza recepty recepty pro horkovzdušnou fritézu recepty na horkovzdusnou fritezu recepty na vaření v horkovzdušné fritéze recepty horkovzdušná fritéza vaření v horkovzdušné fritéze recepty do horkovzdušné fritézy kapr ve fritéze treska v tempuře ryba v tempuře recepty z horkovzdušné fritézy recepty pro horkovzdušná fritéza recepty pro fritezy recepty v horkovzdušná fritéza recepty pro horkovzdusne fritezy kapr v horkovzdušné fritéze horkovzdušná fritéza smažený sýr smažený sýr z horkovzdušné fritézy rybí polévka z kapra domácí zavináče
Suroviny: kapr, škrob bramborový, sůl, citron, paprika sušená uzená, koření, bílek, led, cuketa, brambory, olej olivový, olej řepkový, krém balsamico
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
23 názorů