Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,54 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší přílohou je rýže, ale mohou být i těstoviny, nebo opečené brambory.
Recept pochází z Glancu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2009 00:12
Ale možná je to krajová úprava, nevím. Rozhodně ale možná varianta, a shodou okolností to zrovna je na plotně na zítra.
Doporučuju zkusit, varianta receptu je rozhodně jednodušší, můj doplněk "mexiččtější". Jako příloha rozhodně rýže, věneček na talíř a doprostřed omáčku s masem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 9 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 40 minutami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 51 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 2 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 3 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 7 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Další recepty
Tématické fráze: dušené hovězí rop recepty španělské jídlo hovězí na švestkách hovězi maso po španělsku hovezi dusene španělské hovězí maso hovězí zadní dušené dušené hovězí maso dušené hovězí kostky dušené hovězí zadní dušené hovězí recept hovadzie maso dusene španělská hovězí pečeně roztrhaný španělský ptáček španělská pečeně spanelske kostky dušené hovězí maso recept hovězí maso dušené hovadzie dusene
Suroviny: hovězí zadní, česnek, olej, paprika čerstvá zelená, hrášek, kmín drcený, koriandr čerstvý, ocet vinný bílý, protlak rajčatový, vývar hovězí, pepř, sůl
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
16 názorů