Jednoduchý pstruh
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 18:44
11. 12. 2014 17:48
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
11. 12. 2014 17:35
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina. Kupujem vždy klasické rybacie filé a vyberám zásadne to, na ktorom je napísané "Bez prídavku vody". Nikdy nerozmrazujem, nič mrazené by sa nemalo pred úpravou rozmrazovať úplne. nechám len trocha povoliť vonku, cca 30 min, potom obalím a vyprážam. Musí sa ale počítať s tým, že je to zmrazené a podľa toho vyprážať, aby vnútro sa prepieklo.
11. 12. 2014 15:19
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného. Potom som skúšala obaľovať nerozmrazené kocky a výsledok bol tiež zaujímavý, konzumovateľný iba so zavretými očami. Takže, poraď prosím, ako na to.
Vďaka
10. 12. 2014 17:46
10. 12. 2014 17:00
10. 12. 2014 12:48
10. 12. 2014 11:27
10. 12. 2014 10:46
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření
10. 12. 2014 09:18
10. 12. 2014 07:55
9. 12. 2014 21:32
9. 12. 2014 21:01
9. 12. 2014 11:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 57 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 59 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 2 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept nejlepší recept na pstruha pstruh úprava pstruha recept pstruh recepty na pstruha recepty na pstruhy recept na pstruha recept na pstruhy top recepty pstruh recepty na úpravu pstruha recepty pstruh pstruh v remosce pstruh nejlepší recept jak upravit pstruha pstruh recepty nejlepší recepty na pstruha úprava pstruhů recepty ze pstruha pstruh remoska
Suroviny: pstruh, máslo, koření provensálské, bazalka čerstvá, sůl, olej, brambory, máslo, nať petrželová, sůl
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
14 názorů