Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,67 g |
Tuky | 19,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 124,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2020 11:55
1. 3. 2015 15:32
24. 2. 2015 19:16
24. 2. 2015 13:11
24. 2. 2015 12:38
24. 2. 2015 10:53
23. 2. 2015 20:52
23. 2. 2015 20:32
23. 2. 2015 19:44
23. 2. 2015 19:25
Jaruško, u nás játra taky nejsou moc často
Jitko díky
23. 2. 2015 19:21
23. 2. 2015 18:31
23. 2. 2015 17:51
23. 2. 2015 16:53
23. 2. 2015 16:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Další recepty
Tématické fráze: játra na pomerančích játra na kaši tncz nova 23.2. 2015
Suroviny: játra vepřová, pomeranče, zázvor čerstvý, cukr třtinový, sůl, máslo, olej, brambory, fenykl, mléko, máslo, sůl
Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2vn
15 názorů