Fazole " morituri te salutant "
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS : To pívo bych raději nevynechával . . . :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2015 20:34
cecilka:
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
24. 2. 2015 19:47
Víťo,ten Tvůj"hubopal"by chutnal manželoviale já bych si také ždibek dala,mňam
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
24. 2. 2015 18:05
cecilka: Určitě se nic nestane,když tam dáte "poctivé" domácí fazole
24. 2. 2015 13:46
U nás má hlavně manžel rád "plechovkové" fazole a na ostro. Podobně i dělám. Jen určitě ne 30 minut. Já více méně jen prohřeju, pokud dávám klobásu, tak malinko déle, ale tak do 10 minut.
24. 2. 2015 13:38
Asi to bude skvelé jedlo, no obávam sa, že keď po toľkých štipľavých prísadách poviem "zápalka", vyšľahne mi z úst pekelný oheň. Viď Pelíšky.
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
23. 2. 2015 17:13
casino: No, píši levou ale jinak si "vše" dělám pravou ! A těch 20 minut bych bral vskutku jako maximum! Raději ten čas ještě opravím....
23. 2. 2015 16:55
No a nebylo by lepší, než beztak už někdy rozvařené fazole z PLECHU 20 minut (a ještě chvilku) vařit, použít raději mletý vavřín?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 6 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 6 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 6 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Další recepty
Tématické fráze: salát z plechovkové fazole video recepty fazole z plechovky
Suroviny: fazole červené v chilli, klobása, cibule, česnek, bobkový list, tabasco, kečup sladký, feferonka sterilovaná
Fazole " morituri te salutant "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2w4
7 názorů