Marinovaná bizoní jatýrka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 266 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2015 11:29
28. 2. 2015 11:08
28. 2. 2015 10:53
28. 2. 2015 09:35
28. 2. 2015 09:31
28. 2. 2015 09:11
28. 2. 2015 07:23
28. 2. 2015 00:18
27. 2. 2015 23:11
maiva: Ano, vařím ráda s vínem, protože maso po naložení je křehčí a chutnější.. Snad to nevadí, on se totiž alkohol vyvaří, chuť zůstane
27. 2. 2015 22:22
27. 2. 2015 22:21
Má to nějaký vliv na zdraví nebo máte vinohrad. Důležité je, že Vám doma chutnalo
27. 2. 2015 20:08
27. 2. 2015 18:50
27. 2. 2015 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 23 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 11 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 12 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 12 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 12 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kde koupit bizoní maso játýrka bizoni játra na cibulce kde koupit bizonni na maso přírodní jatyrka játra z bizona bizoni maso pokrmy z bizoního masa jižní čechy bizoni licka bizoní játra uprava jater z bizona bizon indický
Suroviny: játra hovězí, koření hřebíček, vločky chilli, pepř, víno červené suché, sůl, mouka, olej
Marinovaná bizoní jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2z4
14 názorů