Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce s jarní omáčkou

Pokud máte chuť na něco malého, co vám zároveň zažene hlad, zkuste tyto vařená vejce s vychlazenou omáčkou a bylinkami. Na každý talířek dejte tři půlky vajec a elegantně ozdobte.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

8. 5. 2015 23:30

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 292 kJ / 1 265 kcal
Bílkoviny64,58 g
Tuky101,66 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 1,29 g
Sůl2,96 g
Sacharidy22,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z bylinek jsem použila směs pažitky, medvědího česneku a kopru.

Bylinky můžeme různě obměňovat. Hořčice může být i dijonská.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

9. 5. 2015 16:26

Taky bych si hned dala,pažitky mám dost, medvědí česnek už kvete a kopr mám ještě maličkatý.:-p:yes:

Jaruna18 Jaruna18

9. 5. 2015 06:55

To bych si hned dala.Určitě vyzkouším a dávám bdík.:yes::yes::-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nasekané vejce omacka

Suroviny: vejce, crème frâiche, jogurt bílý, hořčice, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, bylinky, cukr

TopRecepty.cz

Vejce s jarní omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ByoN

Naposledy jste si prohlédli