Francouzská hovězí pečeně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,46 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 25,51 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 123,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Patří mezi pomalu vařená jídla: příprava 30 minut, Vaření 3 hodiny 45 minut a druhý den ještě 40 min.
Připravuji v titanovém nádobí.
Pozn:: hovězí maso by mělo být z mladého býčka a šťavnaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2015 23:44
21. 6. 2015 21:01
Takže žádná změna, stačí jen poctivě číst
11. 6. 2015 02:18
7. 6. 2015 12:57
7. 6. 2015 12:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 11 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 14 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 19 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 20 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 30 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Tématické fráze: pečené hovězí hrudí francouzská pečeně hovezi valec hovězí po francouzsku hovězí válec recepty pomalu pečené hovězí hrudí výborné hovězí plátky francouzská roštěná hovězí pečeně doba pečení masa francouzské hovězí prošpikovaný hovězí pecene pomalu pečené hovězí maso roštěná po francouzsku irské hovězí maso na pečení jak dlouho se peče hovězí jak dlouho se peče hovězí maso francouzka pečeně pecene po francouzsku výborná hovězí pečeně
Suroviny: olej olivový extra virgin, roštěná hovězí, slanina, pórek, česnek, cibule šalotka, mrkev, víno červené, vývar hovězí, celer, bobkový list, tymián, petržel, brambory, žampióny, čerstvé bylinky
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
5 názorů