Lín na slanině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 623 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu – internet Tradiční recepty.cz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2018 08:17
Maryje: Fotku nemazat, je pěkná. Někdy dělám ryby na sádle, jindy dávám slaninu. Děkuji za odzkoušení a obměnu receptu.
27. 1. 2018 18:04
Dnes jsem lína připravovala, sice jako filet na kmíně a opekla jsem na sádle, ale je to podobně jednoduchý a výtečný postup a proto jsem přidala fotku. Byla to pochoutka. Bod jsem už dala dřívě. Pokud by se vám fotka nezamlouvala, smažu ji.
1. 1. 2016 19:28
hanahcotton: pod váš komentář se můžu podepsat.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
21. 12. 2015 19:38
Rybu na tenhle způsob jsem už dělala a pro změnu jsem vynechala máslovypečená anglická byla vynikající
21. 12. 2015 13:53
21. 12. 2015 10:16
Lín je náramně chutná ryba ať už se slaninou, nebo bez ní
20. 12. 2015 20:03
Lenunka:ale to už jsou úplně jiné recepty,to nemá s tímto receptem nic společnéhoa myslím,že i takto upravovanou rybku tak často neděláme.Ono záleží taky o jakou rybu jde,některá ryba je tak tučná,že ani to máslo už tam není vhodné
20. 12. 2015 19:51
Simona Skolakova: máš pravdu, smažený kapr není lehké jídlo, ale zas se tahle úprava dělá jednou za rok, je to spíš rituál
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
20. 12. 2015 19:35
Lenunka:no trošku bych nesouhlasilaprotože i vánoční smažený kapr není až tak lehké jídlo a přesto ho dělámea ještě s bram.salátem
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
20. 12. 2015 19:32
Nevím jak chutná línnikdy jsem neměla možnost tuto rybku ochutnat,ale mám ryby ráda a i na tento způsob by mi ryba chutnala
20. 12. 2015 17:54
Jiříku,moc fajn recept
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
20. 12. 2015 17:42
Ryba na slanině mi nedává smysl, rybu si člověk dělá, když chce lehké jídlo. Podle mě by stačilo to máslo a bylinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 5 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 13 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 20 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na lína lín recepty lín na másle lín recept lín top recepty recepty lín recepty na lína lin obecny recepty smažený lín recept lin recepty z lína lín lin na slanine jak udělat lína uprava lína lín v kuchyni lin se slaninou lín a jeho úprava recept lín na na másle lin na
Suroviny: lín, slanina anglická, citron, máslo, nať petrželová, sůl
Lín na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvz1
12 názorů