Pudink z podmáslí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,31 g |
Tuky | 91,59 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 77,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2016 20:19
zizala: jsou nahoře pod těmi čokozlomky, klesly ke dnu
bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry
bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry
14. 1. 2016 19:14
Nevidím tam ty brusinky ale jinak moc zajímavé, nenapadlo by mě, že z podmáslí lze uvařit pudink
14. 1. 2016 18:55
Vypadá to skvěle.Proč se tam dává ten pečící papír? Chtěla bych to vyzkoušet do porcelánových misek na tartaletky, které jsem dostala k Vánocům a myslím, že bude stačit, když je jen propláchnu studenou vodou.Bodík posílám už teď.
14. 1. 2016 18:23
vypadá moc hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 7 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 10 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pudinkový krém s pomocí robota s námi zvládne každý. Zkuste to jako profesionálové
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Další recepty
Tématické fráze: tartaletky babicovy dobroty babicovy dobroty tartaletky pohár z podmáslí recepty pevny pudink pudink z kefiru pudink z pomáslí brusinky tartaletky babicovy recepty
Suroviny: mléko, brusinky sušené, kůra citronová, žloutek, cukr krupice, želatina, mléko, podmáslí, smetana ke šlehání
Pudink z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrVm
4 názory