Špaldové kernotto s dušenými jablky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 829 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 7,28 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 71,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je docela těžké určit dobu vaření kernotta, protože každý sporák vaří jinak. Vodítkem je měkkost, která vyhovuje každému jinak. Během vaření je třeba hlídat vodu a v případě potřeby ji dolít.
Dá se jíst studené i teplé. Já jsem ho připravila večer a ráno vždy ohřála, je to lepší než studené.
Pokud není kernotto uvařená zcela do měkka, pořádně procvičí kousací svaly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2016 20:51
17. 3. 2016 19:57
17. 3. 2016 19:41
17. 3. 2016 13:57
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: špaldové kernotto špaldové kernotto recepty kernotto spaldove kernoto šúpaldové kernotto kernotto recept kernotto recepty kernoto co je kernotto špaldové kernoto recept špaldové korneto jak se vaří špalda kernotto příprava špalda - jak se vaří recepty-špaldové kernotto jak vaří spaldu špadolvé kernoto recept na kerneto špaldové kemotto kerneto špalda
Suroviny: voda, mléko sušené, jablko, máslo, rozinky, ořechy vlašské, skořice
Špaldové kernotto s dušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjNO
4 názory