Vepřové řízky v zelném těstíčku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 228 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,06 g |
Tuky | 15,42 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 11,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2024 20:47
10. 3. 2024 09:23
14. 11. 2020 10:22
Velice zajímavý recept, který jistě vyprubuju.
Jen autora žádám o doplnění toho piva, neb jistě á vyzkoušené , které. Ti co znají trochu piva, tak jsou nejen světlé, tmavé, 10,11,12,14 woltové, hodně sladové-hořké, nebo naopak.
DLE MÉHO, KAŽDÉ DOVEDE PŘINÉST NĚCO JINÉHO V CHUTI.
Protože vařím , a řízky jsou častou oblibou, tak je naklepávám jen zlehka, aby nebyly jak školní ,,piják,, , ale pěkný a voňavý kus masa.
PROTOŽE U NÁS v naší oblasti ,, NA SLOVÁCKU JSME ČESNEKOVÍ, TAK MAJÍ VELKOU OBLIBU ŘÍZKY V v takzvané naložené v česneku nebo -ČESNEKOVÉM NÁLEVU. - kdo nemusí česnek, tak mu to nevnucuju.
Česnek se utře se solí a tímto se maso ,podle chuti, potře, a nechá se v misce v ledničce 2-3 dny. potom klasický trojobal. Jen do vajíček dávám trochu podravky. Obal je pak chuťově zajímavější.
NAVÍC strouhanku dělám výhradne NE ZE SUCHÝCH ROHLÁKŮ, ale třeba z těch, co jsou dva tři dny staré. Rozmixuju je v robotě na jemno. Taková strouhanka nesaje tolik tuku, je jemnější , né jak osmažené tvrdá strouhanka. UŽ VŮBEC NE Z KUPOVANÉ STROUHANKY. Zasvěcení ví, že v této jsou všechny možnosti nejen různých druhú rohlíků, ale i vek a chleba, navíc ještě nestejné velikosti a tvrdosti ,,zrnek pečiva,,
,,TOŠ TAK,,
10. 7. 2016 18:05
9. 7. 2016 11:27
7. 7. 2016 12:38
4. 7. 2016 07:27
3. 7. 2016 22:49
28. 6. 2016 16:16
27. 6. 2016 20:41
27. 6. 2016 20:37
27. 6. 2016 18:55
27. 6. 2016 18:36
27. 6. 2016 16:19
27. 6. 2016 15:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 6 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Jak připravit těstíčko na obalování? Řízky jsou šťavnaté a těstíčko skvěle křupavé
Vepřová kýta na mnoho způsobů: Možná vás překvapí, kolik jídel z ní můžeme uvařit
Další recepty
Tématické fráze: vepřové řízky v pivním těstíčku řízky v zelném těstíčku veprove rizky křimické rizky křimický řízek řízek v zelném těstíčku těstíčko z kysaného zelí vepřové řízky v testicku řízek v těstíčku z kysaného zelí zelné těstíčko křimické řízečky řízek v kysaného zelí řízkykrimicke testicko na veprove rizky vepřový řízek v pivním těstíčku řízky v těstíčku se zelim vepřový řízek v těstíčku vepřové řízky v v testicku vepřové řízky v pivním v těstíčku vepřové v těstíčku
Suroviny: řízek vepřový, vejce, pivo světlé, zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjY1
19 názorů