Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní
Velmi jednoduchý recept se zvláštním názvem. Jeho původ lze těžko dohledat. Obsahem pokrm připomíná boloňskou omáčku. Název zbruf pro tento pokrm se používá v pohraničí s Německem, ale německé slovo zbruf. znamená česky zkratku např.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 751 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,84 g |
Tuky | 12,52 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 48,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mleté maso opékám na suché pánvičce, samo pustí tuk, tak to pak ve výsledku nebude tak mastné.
Rajčata si každý dá podle své chuti.
Kajenský pepř dodá jídlu pikantnost, výsledná chuť je pak vynikající.
Našla jsem více receptů, kde se zbruf dělá z vepřového masa, na cibuli, dává se na špagety a sype sýrem.
Já ho dělávám z hovězího masa a s rýží je to výborná kombinace.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2016 19:53
15. 9. 2016 12:57
15. 9. 2016 12:36
15. 9. 2016 12:32
15. 9. 2016 12:29
12. 9. 2016 15:02
12. 9. 2016 13:57
12. 9. 2016 13:37
12. 9. 2016 12:22
11. 9. 2016 17:33
11. 9. 2016 14:39
11. 9. 2016 13:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 10 minutami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 1 hodinou
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 2 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 3 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 3 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: zbruf z mletého masa italský zbruf zbruf se sýrem zbruf se sýrem recept italský zbruf se sýrem italský zbruf se sýrem recept vepřový zbruf guláš zbruf italský guláš zbruf italský guláš zbruf zbruf na spagety sbruf zbruf-recept zburf zbruv z mletého masa zbruf z vepřového masa špagety zbruf italský guláš se sýrem zbruf z mleteho vepřový guláš zbruf
Suroviny: maso hovězí mleté, cibulka jarní, česnek, rajče, sůl, pepř cayenský
Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYvN
12 názorů