Čičmanská
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 194 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,31 g |
Tuky | 62,01 g |
Vláknina | 22,19 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 72,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotové maso dáme k bramborám na talířek, posypeme strouhaným sýrem a nahoru umístíme volské oko. Přidáme nakrájené kyselé okurky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2017 13:59
13. 2. 2017 13:43
12. 10. 2016 17:43
No, z vonku to tak vyzeralo
12. 10. 2016 16:58
12. 10. 2016 12:51
No, autorce patrně vypadlo podstatné jméno z názvu a až ho doplní tak souhlasím s vymazáním komentářů
P.S.
Vím, ty smajlíky tady jsou z části na dvě věci, ale asi by (a nejen nám) neuškodilo naučit se s nimi zacházet
Nebo si myslíte, že kdybych to myslel opravdu vážně, tak bych použil tohoto smilníka?
12. 10. 2016 09:23
12. 10. 2016 09:01
No, nakonec, může-li být https://www.toprecepty.cz/recept/32850-svickova/ tak proč neééé Čičmanská, že?
12. 10. 2016 08:54
12. 10. 2016 08:42
No, že by guláš s hořčicí?
12. 10. 2016 06:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med
Další recepty
Tématické fráze: čičmanský vepřový kotlet vepřový plátek volské oko brambor okurek čičmanský vepřové maso recepty čičmanský kotlet jak zacházet s řapíkatým celerem čičmánská pečeně
Suroviny: cibule, plecko vepřové, hořčice, paprika sušená pálivá, olej, kečup sladký, česnek, kmín celý, majoránka
Čičmanská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6AqL
10 názorů