Věnec Paříž - Brest
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
Tuky | 121,90 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 179,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1) Tento zákusek vznikl na počest slavného cyklistického závodu Paris - Brest - Paris:
https://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/ost/ostr00... Správně se dělá jeden velký věnec a po naplnění krájí na porce. Já jsem dělala malé jednoporcové :)
2) Crema pasticcera: https://www.toprecepty.cz/recept/49418-zloutkove-v...
3) Další moje recepty najdete na mých stránkách: http://www.mlsoty.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 19:42
19. 1. 2017 08:59
18. 1. 2017 21:59
18. 1. 2017 18:52
17. 1. 2017 18:28
17. 1. 2017 16:26
16. 1. 2017 22:48
16. 1. 2017 22:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 49 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 52 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 55 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 3 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: pariz v plamenech moucnik paris v plamenech zákusek paříž v plamenech paris-brest recept recept na krém do věnečků paris brest recepty na zákusky paris v plamenech venec z pusinek zakusek paris v plamenech recept pariz v plamenech paříž v plamenech recept
Suroviny: voda, máslo, mouka polohrubá, sůl, vejce, oříškový nugát, ořechy
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
8 názorů