Vepřová plec v kedlubnách
Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka, dochutíme, zjemníme smetanou a můžeme podávat třeba s bramborami.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,03 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 11,48 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 38,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2017 20:35
23. 5. 2017 19:41
3. 5. 2017 18:19
3. 5. 2017 18:11
chci jen dodat, že jsme dělali taky jarní jablkové zelí ! ( kyselejší jablka,med, balzamikový ocet, citron, máslo, sůl ) ,
ale více se to hodí ke kachnímu masu .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 7 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 18 minutami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 3 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 3 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 5 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 8 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: vepřove na kedlubnách vepřové v kedlubnách vepřová plec v kedlubnách veprova plec na kedlubnách vepřová plec kedlubna recept kedlubnové zelí s vepřovým masem plec na kedlubnách veprove s kedlubnové zelí vepřové maso v kedlubnách vepřové na kedlubnech veprova plec na kedlubnech kedlubnové zelí se smetanou veprova plec s kedlubnové zelí vepřový maso na kedlubnách vepřová plec a kedlubny vepřová plec s kedluben recept veprove na kedlubnu vepřová plec vepřové na kedlubnách a příloha veprove maso a kedlubnové zelí
Suroviny: plec vepřová, kedlubna, cibule, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, vývar masový, hořčice, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, olej
Vepřová plec v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWD5
4 názory