Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šafránové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

4. 10. 2017 12:20

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 390 kJ / 1 049 kcal
Bílkoviny17,90 g
Tuky1,75 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy206,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

6. 10. 2017 13:14

Doporucuji pridat safran az ke konci pripravy risotta a nechat ho behem samotne pripravy namoceny v trosce tepleho vyvaru. Je totiz chutove termolabilni, nedavame ho jen pro barvu, dulezita je hlavne jeho chut.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šafránové rizoto recept šafránove rizoto top recepty šafránové rizoto kroupové rizoto se šafránem safránové rizoto s dýní šsfránové rizoto recept krémové rizoto s šafránem dietní šafránové rizoto safranove.rizoto rizoto šafranoví polosladké víno do rizota ? šafránové rizot recept šafránové rizoto dynove rizoto se safranem dynove rizoto se safranem safanove rizoto rizoto nejlepsi šafrán

Suroviny: rýže, víno, olej olivový, máslo, vývar drůbeží, parmazán, šafrán, cibule šalotka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Šafránové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2pMK