Salát z červeného zelí s brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 843 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 2,62 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 143,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je orientační. Recept jsem našla ve více jak 10 let starém časopisu Albert, kde tento salátek prezentují jako vídeňskou specialitu a podávají ho jako předkrm. My jsme ho měli ke svatoštěpánské večeři jako přílohu ke studené kuřecí roládě s játrovou náplní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2018 12:29
To zní moc dobře .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 58 minutami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 6 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 10 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 11 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 11 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 12 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 14 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: salát z červeného zelí a brusinek studený salát z červeného zelí brusinkové zelí
Suroviny: zelí červené, kompot brusinkový, jablko, med, šťáva citronová, sůl
Salát z červeného zelí s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4lD
1 názor