Topinka na způsob Wellington
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato topinka vznikla v den, kdy jsem dělala panenku Wellington a měla jsem od všeho zbytky. A musím říct, že s tou topinkou to bylo výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2019 09:25
Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)
16. 3. 2019 21:02
16. 3. 2019 16:12
16. 3. 2019 15:38
Tůhle jsem smažil kus krávy v trojobalu...
Zbylo hafo vajíčkové komponenty...
Později byl usmažen vaječný řízek a podáván na topince...
No, když to příště nazvu "Topinka na způsob židovského řízku", tak mě mančaft požene hovězím krokem, že
***
V máločem se neshodnu se Zdendou P., ale syrová zelenina na talíři mě neirituje
16. 3. 2019 14:41
16. 3. 2019 14:38
16. 3. 2019 14:27
Jejda, my to plevelíme pod receptem....ale já pořád chválím, že bych si dala...mňam...
16. 3. 2019 14:16
16. 3. 2019 14:07
Tady mne to nějak netrklo, ale obecně když vidím na talíři nakrájenou neochucenou zeleninu "pro efekt" - typicky plátky salátové okurky u řízku s bramborem - tak to nechápu. Buď se k pokrmu zelenina hodí, pak připravím trochu vhodného salátu a dám třeba i na talíř, nebo do misky vedle...nebo se nehodí a pak ji tam necpu..."zeleninové oblohy"
Koukám, že Casino brble kvůli názvu, Ty kvůli paprikám na talíři, já bych tady nebrblala a kdyby to šlo, tak si to vyloupnu z noťasu a hned sež....ru
16. 3. 2019 13:46
16. 3. 2019 12:57
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???
16. 3. 2019 12:20
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že
16. 3. 2019 11:22
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 46 minutami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Topinky s masem a zeleninou: Dokonalou večeři připravíme z toho, co najdeme doma
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: topinky recept
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, žampióny, špenát listový, chléb, olej, máslo, sůl, pepř, česnek, salát little gem, zelenina
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
13 názorů