Lasagne z remosky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 458 kJ / 3 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,96 g |
Tuky | 81,78 g |
Vláknina | 23,22 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 621 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 448,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Mně těch lasagní stačilo necelých 400 g a nebojte se osolit, lasagne to vstřebají.. já to měl trošku plané..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2019 13:06
tom.palda: recept podle tebe si opsal náš soused-vdovec, pozval nás na oběd. Chutnalo moc a všem čtyřem známým jsem musel dát opsat tvůj recept. Jó když to chutná všem tak je to paráda!
14. 9. 2019 08:47
Vlada@50 Taky možnost, ale jinak prostě nalámej pár plátu těch lasagni a těmi kousky to donastavuj.. To, že se budou místy trošku překrývat nevadí.. Ty nudle jsou taky dobrý nápad.. Hlavní ale je že to chutnalo, to potěší.
13. 9. 2019 21:53
Žádný kouzla v ničem nehledám. Remosku doma nemáme, ale hlubší nerezový hrnec. Pláty těsta jsme dali tak jak se dávají. Ale aby nikde nebyly mezery, tak jsem je vysypal nudlema do polívky a dál všechno podle autora=chutnalo nám moc
13. 9. 2019 13:26
Dajda: Lasagne je nazev testoviny a Ital je pripravuje na desitky zpusobu, podle svych chuti a nalady.
Bolonske lasagne jsou vyjimkou, protoze musi obsahovat prave bolonske ragu, besamel a parmezan. Platy testoviny by mely byt "zelene", tedy pripravene s pridanim propasirovaneho spenatu pri zadelavani testa, ale dogma to neni.
Dalsi vyjimkou jsou Lasagne po neapolsku, ktere se pripravuji s rajcatovou omackou, smazenymi mini kulickami z mleteho masa, mozzarellou a ricottou.
Bolonske lasagne jsou vyjimkou, protoze musi obsahovat prave bolonske ragu, besamel a parmezan. Platy testoviny by mely byt "zelene", tedy pripravene s pridanim propasirovaneho spenatu pri zadelavani testa, ale dogma to neni.
Dalsi vyjimkou jsou Lasagne po neapolsku, ktere se pripravuji s rajcatovou omackou, smazenymi mini kulickami z mleteho masa, mozzarellou a ricottou.
13. 9. 2019 12:40
tom.palda: A kdo říká, že tam lečo nemůže být? Sice to nebudou pravé boloňské lasagne, ale proč ne? Recepty nejsou dogma, jak se šíří, tak se obměňují. U nás doma jsou v největší oblibě lasagne se špenátem a brokolicí, tak je Ital určitě neudělá!
13. 9. 2019 10:33
Jojo, máte pravdu, ale pro mě jako samotného chlapa je to rychle a jednoduché... Samozřejmě jestli někdo chce zvolit jinou náplň tak to určitě nebude žádný problém..
13. 9. 2019 10:22
tom.palda: ??? Já bych spíše viděla novinku v použití leča, to není u lasagní právě obvyklé.
13. 9. 2019 09:15
Vlada@50.. nehledej v tom kouzla a čáry.. věci se mají jednodušeji.. prostě ty pláty podle potřeby nalámeš a pěkně naskládáš a drobné mezery nevadí, ty vyplní náplň a bešamel.. No chce to trošičku víc času...
No a v receptu je jiného to, že je dělaný v remosce, abych případným zájemcům ukázal že to jde.. Zkus to a poděl setaky o nějaký ten recept, je to fajn a lidi tady se jistě budou těšit....
No a v receptu je jiného to, že je dělaný v remosce, abych případným zájemcům ukázal že to jde.. Zkus to a poděl setaky o nějaký ten recept, je to fajn a lidi tady se jistě budou těšit....
12. 9. 2019 20:33
Nic proti pisatel receptu, když se ale podíváte co jak dělá, co je v tomto receptu jinačího? Všechno stejné, jako běžný recept, jen je dělaný v remosce. Kde sehnal kulaté lasagně=, samovýroba. To se cení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Banana split
Přidáno před 18 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 2 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 2 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 3 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 5 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 8 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 8 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 10 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 11 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lečo je nejlepší z dobře vyzrálých rajčat, pěkně vybarvených paprik a nové cibule. Letní vaření si bez něj těžko představíme
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Další recepty
Tématické fráze: lasagne v remosce domácí lasagne v v remosce recepty v remosce remoska recepty recepty z remosky platy na lasagne kde sehnat lasagne z v remosce lasagne s bešamelem remoska lasange v remosce lazaně v remosce recepty do remosky pečení lasagne náplně do lasagni recept z remosky lassagne v remosce lazagne z remosky lasagne z remosce platy na lassagne
Suroviny: těstoviny lasagne, máslo, mléko, mouka hladká, ořech muškátový, sůl, cibule, česnek, maso mleté, rajče loupané, lečo sterilované, sůl, koření
Lasagne z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Az
9 názorů