Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 015 kJ / 3 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,24 g |
Tuky | 212,41 g |
Vláknina | 33,17 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 182,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2020 20:01
11. 1. 2020 17:43
11. 1. 2020 13:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 32 minutami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 3 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 6 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka
Recept24 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 oblíbených grilovacích omáček. Grilované dobroty, ať už zelenina, maso nebo sýry, s nimi budou ještě chutnější
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Další recepty
Tématické fráze: omáčky na sádle? z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme studeným vývarem omacka p
Suroviny: nožička vepřová, jíška máslová, masox, sádlo, cibule, zelenina kořenová, smetana, sůl, pepř, mouka, mléko, smetana, mouka, pažitka, máslo, sůl, treska, máslo, mouka hladká, olej, zelenina kořenová, cibule, smetana, vývar, cukr, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, cibule, vývar, rajče, bobkový list, tymián, ocet, smetana, sugo, cibule, pepř, máslo bylinkové, víno červené, cukr, chilli, kůra citronová
Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w33X
3 názory