Vepřoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 55,33 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2020 15:23
Eja57: "...levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu..."
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
6. 2. 2020 15:15
Eja57: Bohužel vyfocené a servírované to nemám. Už jsme vše snědli. Až buď vařit příště pokusím se nezapomenout a vyfotit.
6. 2. 2020 14:42
casino: i oni asi ráčejí seznat, že levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu k vrabčákům ( proto taky oslovuji autorku, jestli by nebyla fotečka už na talíři...)....kromě neprovaření se nabízí samozřejmě poměr výpek/voda/mouka...to mají recht
6. 2. 2020 14:34
Barborko, fotka naservírovaného jídla by nebyla???
6. 2. 2020 13:57
Eja57: .... a provařených!
6. 2. 2020 13:46
"1 lžíce hladké mouky" vs. "trochu vody"
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
6. 2. 2020 13:24
Barborka 2: když je to samozřejmé, proč to není napsáno v receptu? Ne každý zvládá vaření a pak se řídí jen tím, co recept radí.
4. 2. 2020 20:58
cathleen: Samozřejmě že provařím aby šťáva zhoustla.
4. 2. 2020 16:47
cathleen: někdy žádná fotka je lépe - podle fotky to asi dál provařeno není....navíc vrabců je tady plné hejno....
4. 2. 2020 16:02
Barborko, zaprášíš to moukou, vložíš maso zpátky a - Dál neprovařuješ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřoví brabci recepty vrabec
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, kmín celý
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
10 názorů