Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto medvědí

Pesto z medvědího česneku se hodí jak do studené, tak teplé kuchyně. Připomíná ostřejší pažitku s česnekovou chutí . Použít ho můžete do slaných palačinek, rizotta, pirohů, salátů, nebo na chleba.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 3. 2020 22:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 828 kJ / 4 500 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky500,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použité množství je mísa o průměru 30 cm plná omytých listů medvědího česneku

Hotové pesto, po otevření skladujeme v lednici a brzy spotřebujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: list medvědího česneku, sůl hrubozrnná, olej, olej olivový extra virgin

TopRecepty.cz

Pesto medvědí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94Rz