Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 491 kJ / 1 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 22,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto karbanátky jsem sice dělala poprvé, jsou moc dobré, vláčné a díky této kukuřičné strouhance křupavé. A olej jsem zvolila z vlašských ořechů protože není tak těžký jako klasický olej. Všem jídlo doporučuji. Ke karbanátkům jsem zvolila bramborovou kaši.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2020 15:23
8. 5. 2020 15:18
8. 5. 2020 15:15
8. 5. 2020 14:34
8. 5. 2020 14:28
8. 5. 2020 14:26
8. 5. 2020 14:14
No, to jako myslíte vážně, he
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 51 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 52 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 13 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Který chřest je lepší? Můžete koupit bílý nebo zelený. Vysvětlíme rozdíl
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Suroviny: maso mleté, brokolice, cibule červená, žampióny, vejce, mouka hladká, sůl himalájská, pepř bílý, ořechy vlašské, strouhanka kukuřičná
Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/902Z
7 názorů