Kynuté řezy s tvarohem a rebarborou
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 21 974 kJ / 5 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,59 g |
Tuky | 206,08 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 892 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 691,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kynute-rezy-s-tvarohem-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2024 17:01
29. 4. 2024 07:50
17. 4. 2024 09:06
Ti, kteří doma rebarboru mají, a chtěli by upéct jiný koláč, se mohou inspirovat tady
16. 4. 2024 22:02
14. 5. 2020 20:00
14. 5. 2020 19:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 7 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 12 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 41 minutami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 50 minutami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 4 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 5 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 7 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: kefír, olej, droždí čerstvé, cukr, sůl, mouka hladká, mléko, krupice, tvaroh, kůra citronová, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, rebarbora, skořice mletá, lupínky mandlové, cukr moučkový
Kynuté řezy s tvarohem a rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lr6l
7 nejchutnějších moučníků z rebarbory: Osvěžující a kyselkavé moučníky na mnoho způsobů